Ankara Havadis

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği yeni yönetimi seçildi

TÜRKİYE KENTSEL TESİS YÖNETİM DERNEĞİ’NİN (TRKTYD) ÜYELERİNİN ÜSTÜN TEVECCÜHLERİ İLE, ENTEGRE TESİS YÖNETİM SEKTÖRÜNÜN MARKA İSİMLERİNİN YER ALDIĞI YENİ VE GÜÇLÜ YÖNETİM KURULU’NA, 2019 YILINDAN BERİ KURUCU YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ SÜRDÜREN SUAT SANDALCI YENİDEN BAŞKAN OLARAK SEÇİLDİ.

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği yeni yönetimi seçildi
80 views
25 Aralık 2020 - 14:10

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği’ne (TRKTYD) 2019 yılından beri kurucu yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdüren Suat Sandalcı yeniden başkan seçildi.

TRKTYD Yeni Yönetim Kurulu’na 13 asil ve 7 yedek Yönetim Kurulu üyesi belirlenirken, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Suat Sandalcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na da Selçuk İnce, Nurgül Opak ve T. Kazım Eladağ seçildi. TRKTYD’in Denetim Kurulu üyeleri olarak ise Abumüslim Bazkır, Namık İskender ve Sefa Varlık seçildi.

Yönetim Kurulu Toplantısı’nda konuşan Sandalcı, TRKTYD’nin tesis yönetim sektörü alanında faaliyet gösteren şirketlerin güçlü ortak sesini temsil eden bir sektör derneği haline geldiğini söyledi.

Toplantıya ayın konuğu olarak katılan derneğin Akademik Komisyon Üyesi, Uludağ Üniversitesi SEM Eğitmeni Nihat Dönmez, yeni yönetim kuruluna sektör adına teşekkürlerini iletti.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.