Ankara Havadis

Lider galibiyetlere devam ediyor

TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU ERKEKLER 1. LİGİ’NİN 12. HAFTASINDA DEPLASMANDA KARABÜK YENİŞEHİR GSK İLE KARŞILAŞAN YENİ MAMAK GSK HENTBOL TAKIMI, RAKİBİNİ 35-39 MAĞLUP ETTİ. KARABÜK SOĞUKSU SPOR SALONU’NDA OYNANAN MAÇTA YEŞİL-BEYAZLILARDAN OSMAN ZEKİ TEPEKURDU EN SKORER OYUNCU OLURKEN, YENİ MAMAK GSK HENTBOL TAKIMI ÇIKTIĞI 12 MAÇIN 10’UNDAN GALİBİYETLE AYRILARAK LİDERLİĞİNİ KORUDU.

Lider galibiyetlere devam ediyor
103 views
30 Aralık 2020 - 14:10

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 1. Ligi’nin 12. haftasında deplasmanda Karabük Yenişehir GSK ile karşılaşan Yeni Mamak GSK Hentbol Takımı, rakibini 35-39 mağlup etti.

Karabük Soğuksu Spor Salonu’nda oynanan maçta Yeşil-Beyazlılardan Osman Zeki Tepekurdu en skorer oyuncu olurken, Yeni Mamak GSK Hentbol Takımı çıktığı 12 maçın 10’undan galibiyetle ayrılarak liderliğini korudu. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Yeni Mamak GSK Hentbol Takımı Başantrenörü Cengiz Özenci, “Ekip olarak müthiş bir atmosfer yakaladık. Saha ayrımı yapmaksızın sadece oyunumuza odaklanıyoruz. Bunun da meyvesini galibiyet olarak alıyoruz. Her maça şampiyonluk parolasıyla çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.