Ankara Havadis

İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde 4 bin 643 noktada eş zamanlı motosiklet uygulaması

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI KOORDİNESİNDE; ÇALINTI, ARANAN VE RUHSATSIZ/PLAKASIZ MOTOSİKLETLERİN YAKALANMASINA YÖNELİK OLARAK ÜLKE GENELİNDE DÜN, 7 BİN 42 EKİP VE 23 BİN 250 PERSONELİN KATILIMIYLA 4 BİN 643 NOKTADA EŞ ZAMANLI UYGULAMA YAPILDI.

İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde 4 bin 643 noktada eş zamanlı motosiklet uygulaması
92 views
14 Ağustos 2020 - 9:50

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde; çalıntı, aranan ve ruhsatsız/plakasız motosikletlerin yakalanmasına yönelik olarak ülke genelinde dün, 7 bin 42 ekip ve 23 bin 250 personelin katılımıyla 4 bin 643 noktada eş zamanlı uygulama yapıldı.

Uygulama neticesinde;137 bin 281 araç ve motosiklet kontrol edildi, 106 çalıntı ve aranma kaydı bulunan motosiklet yakalandı, 40 çalıntı ve aranma kaydı bulunan araç yakalandı, bin 984 araç ve motosiklet trafikten men edildi, 8.544 motosiklet ve araca para cezası uygulandı, 895 şahsa adli ve idari işlem yapıldı, 216 aranma kaydı bulunan şahıs yakalandı, çok sayıda silah, kesici alet ve çok miktarda kaçak sigara ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.